{menu}

Свяжитесь с нами, посетив нашу страницу для контактов или по телефону +359 (0) 893 567 044

 • КЪЩИ ЗА ГОСТИ КООП ДОБРИНИЩЕ

  Природните забележителности и благоприятните климатични условия правят къщи „КООП Добринище“ предпочитано място за почивка през цялата година.

 • МЯСТО ЗА ВАШАТА ПОЧИВКА

  Сгушени между склоновете на легендарната Пирин планина, къщи „КООП Добринище“ са най-доброто място за зимни и летни почивки: красива природа, ски писти и възможности за селски и еко-туризъм. Намира се само на 6 км от най-красивия ски-курорт Банско, който разполага със70-километрова ски зона, и на 156 км от столицата София.

   

 • УЮТ СРЕД ПРИРОДАТА

  Природните забележителности и благоприятните климатични условия правят къщи „КООП Добринище“ предпочитано място за почивка през цялата година.

 • ПОЛЗОТВОРНА ПОЧИВКА

  Къщи за гости "КООП Добринище" са разположени в подножието на Пирин планина и са подходящо място за почивка, предлагащо комфорт и спокойствие, далеч от градската среда.

 • ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС

  „КООП Добринище“ обхващат 6 самостоятелни двуетажни къщи  - тип мезонет с площ от 110 кв.м., осигуряващи комфорт и уют. 

Запитване за резервация Онлайн бронирование

Повече за "КООП Добринище"

ТОП оферти

Къщи за гости "КООП Добринище" предлагат на своите гости оферти, включващи една нощувка, както и пакети за две или повече нощувки.

Прочети повече

Ваканция за член-кооператори

За член-кооператори и техните семейства, къщи за гости "КООП Добринище" предлагат изгодна оферта, включваща 2+1 или 5+1 нощувки.

Прочети повече

Кто мы?

Гостевой дом "КООП Добринище" это часть группы отелей Центрального кооперативного союза "КООП - Ваше место для отдыха"